We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
back

CHASIN’ heren graphic prints tops

Met de CHASIN’ grafische print t-shirts val je zeker op! Onze grafische tees zitten vol met technische details, zoals gedurfde illustraties en technische ontwerpen. Onze designers zijn er echt in geslaagd om zichzelf te overtreffen met deze unieke grafische ontwerpen. Draag je CHASIN’ blouse open, zodat een van de uitgewerkte grafische t-shirt prints tot zijn recht komen.

CHASIN’ graphic prints collectie

In onze collectie grafische prints vind je vooral tops geïnspireerd door de can-do attitude of nowadays heroes. Dit hebben onze designers door vertaald op zoveel verschillende manieren dat elk item uniek is. In onze collectie houden we ook van tees en tops met foto’s. Tijdens de zomer zijn dit te perfecte t-shirts om te dragen. Last but not least hebben we de Lotus graphic prints, dat als leidraad terugkomt in onze collecties. De tops in onze collectie zijn verkrijgbaar in kleuren zoals wit, blauw, navy, zwart, roze, rood en grijs. Elk heeft zijn eigen unieke crewneck, capuchon, backprints etc.

Koop CHASIN’ tops met grafische prints online

Heb jij jouw favoriete top uit de CHASIN’ collectie gevonden? Deze bestel je online, veilig en gemakkelijk in de officiële CHASIN’ webshop. Spaar punten als CHASIN’ member en blijf daarmee ook op de hoogte van al onze acties. Je kunt je bestelling gratis afhalen met Click & Collect in een winkel bij jou in de buurt. Check hiervoor de Store Locator. Of, laat je pakketje thuis bezorgen en ontvang je bestelling met een dag bij jou in de brievenbus, zodat je jouw favoriete kleding zo snel mogelijk kan dragen!

Dit artikel is toegevoegd aan je winkelmand