Bekijken als
Switch view
Switch view
per pagina
Filter & Sorteer

14 Product

Bekijken als
Switch view
Switch view
per pagina
Filter & Sorteer

14 Product

back

CHASIN’ tapered jeans voor heren

Tegenwoordig zijn ze niet meer uit het straatbeeld weg te slaan, de tapered jeans. Daarom mag deze fit dan ook niet ontbreken in de CHASIN’ jeans collectie. In onze jeans collectie voert performance jeanswear en denim craftsmanship altijd de boventoon. Daarbij streven we naar de hoogste kwaliteit in jeans en fits. Doordat de jeanswereld altijd in beweging is, zorgen we elk seizoen voor een update van onze tapered fit jeans collectie. Mede hierdoor blijven we de game altijd een stap voor en voorzien we jou van een ongelooflijke reeks tapered fit jeans.

CHASIN' tapered fit jeans collectie

Onze tapered jeans heeft een bredere top, rechte broekspijpen met een slanke beenopening. Tapered jeans zijn tijdloos en dragen goed bij aan het creëren van een toffe outfit! De tapered fit lijkt veel op een regular fit. Het enige verschil is dat bij een tapered fit de jeans strak afloopt naar de enkels. De tapered fit jeans is de oplossing voor mannen die niet van strakke jeans houden, maar er toch strak uit willen zien. Net als in onze andere fits, wordt ook in de tapered jeans high quality stretch verwerkt. Ten alle tijd ben je verzekerd van ultiem draagcomfort.

De CHASIN’ tapered fit jeans collectie is voorzien van een breed scala aan kleuren en uiteenlopende afwerkingen. De kleuren lopen van lichtblauw tot donker indigo, grijze en blauw-grijze jeans. De afwerkingen zijn ook beschikbaar in een aantal opties. Van damaged tot marble wassingen, zware stone wassingen en cleane jeans. Daarnaast hebben we bij een aantal styles oaker kleurige stiksels gebruikt, dit geeft de jeans een contrasterend effect. Kies voor de zomer een licht blauwe tapered spijkerbroek met minimale geschaafde details en een stone wassing. Voor de wintermaanden zijn grijze of donkere tapered jeans de perfecte keuze.

Koop CHASIN' tapered jeans online

Heb jij jouw favoriete tapered jeans uit de CHASIN’ collectie gevonden? Deze bestel je online, veilig en gemakkelijk in de officiële CHASIN’ webshop. Spaar punten als CHASIN’ member en blijf daarmee ook op de hoogte van al onze acties. Je kunt je bestelling gratis afhalen met Click & Collect in een winkel bij jou in de buurt. Check hiervoor de Store Locator. Of, laat je pakketje thuis bezorgen en ontvang je bestelling met een dag bij jou in de brievenbus, zodat je jouw favoriete kleding zo snel mogelijk kan dragen!

Dit artikel is toegevoegd aan je winkelmand