Bekijken als
Switch view
Switch view
per pagina
Filter

11 producten

 1. Ross.S Britton
  Shorts
  69,95
 2. Ego.S Sussex
  Shorts
  79,95
 3. Trance.L Block
  Broeken
  Speciale prijs 19,95 Normale prijs 89,95
 4. Trigger.L Block
  Broeken
  Speciale prijs 19,95 Normale prijs 89,95
 5. Iggy East
  Jeans
  99,95
 6. Ego Sutton
  Jeans
  99,95
 7. Ego Colombo
  Jeans
  119,95
 8. EGO Locust
  Jeans
  99,95
 9. Logic Brush
  Jeans
  129,95
 10. EGO Peck
  Jeans
  99,95
 11. EGO Baltic
  Jeans
  Speciale prijs 79,95 Normale prijs 119,95
Bekijken als
Switch view
Switch view
per pagina
Filter

11 producten

back

CHASIN' | black and grey jeans

Black and grey jeans zijn tijdloos en passen eigenlijk in combinatie met elke top! De jeans in onze collectie variëren niet alleen tussen zwart en grijs, maar ook worden ze uniek door de speciale wassingen en technical details.

CHASIN' | black and grey jeans modellen

In onze herencollectie van black and grey jeans zijn we weer erg veelzijdig gebleven en dus is er genoeg om uit te kiezen! Misschien ben je op zoek naar een zwarte jeans? Of toch een licht grijze? Deze black and grey jeans zijn terug te vinden in de series EGO, Iggy en Logic

CHASIN' | black and grey jeans collectie voorjaar en zomer 2019

Tijdens onze nieuwste collectie maken we onder anderen kennis met de Ego Colombo, Logic Brush, Iggy Holly en de Ego Sutton. De Ego Colombo en Iggy Holly zijn echt de black and grey jeans die qua kleur bijna tegen zwart aan zitten. Met extra destroyed details kan dit ontwerp dan ook zeker bijdragen aan het creëren van een toffe biker outfit! De Logic Brush is meer grijs en heeft vrij lichte destroyed details. De Ego Sutton is een licht grijze spijkerbroek met mooie stone, marble en bleach wassingen.

CHASIN' | black and grey jeans online kopen

Jouw favoriete jeans uit de CHASIN’ collectie gevonden? Deze bestel je online, veilig en gemakkelijk in de officiële CHASIN’ webstore. Je kunt je jeans thuis laten bezorgen maar ook via Click & Collect gratis in een CHASIN’ winkel. Check daarvoor onze Store Locator.