We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
back

Winter Essentials

KEEP COOL, BE WARM

Het winterseizoen is het seizoen wanneer het aankomt op het styleren van je outfits. Hier kan je helemaal los gaan. Niet alleen omdat het er cool uitziet, maar ook omdat het nodig is als je de kou wilt overleven met modieuze verantwoording. Mutsen, handschoenen, Sjaals. Maak je outfit af in lagen met vesten, truien, sweats, winterjassen en blazers. Dit alles is nodig tijdens de koude winterdagen. Wat het weer ook mag zijn, ga er tegenaan in stijl.

Collectie

De wintercollectie van dit seizoen, bevat allerlei verschillende winter benodigdheden. Van accessoires zoals: mutsen, handschoenen, sjaals en petten. Maar ook leren handschoenen voor een geavanceerde uitstraling. Naast de nodige accessoires, zijn er ook kledingstukken waar niemand mee zonder kan wanneer het koud is. Denk aan heavy knits, dikke truien, vesten en sweaters. Maar vergeet zeker onze winterjassencollectie niet. Van dikke parka jassen tot bomber jackets en down jackets. We hebben ze allemaal.

Houd rekening met de kleuren van het seizoen. Mode voorspellers hebben de neutrale aarde kleuren voorspelt voor het seizoen, maar ook uitgesproken felle kleuren die het landschap perfect weergeven. Denk aan blauw, buin groen en grijs, zoals de kleuren van het aankomend seizoen. Je outfit op bouwen vanuit meerdere lagen is iets wat nu enorm speelt, dus wees niet bang om je aan te kleden in laagjes terwijl je de verschillende kleuren mixt. Denk aan Parka’s en Puffers, lange sjaals en truien met textuur. Het toffe aan dit seizoen komt mede door de perfecte combinatie tussen warm en cool. Je keuzes zijn eindeloos.

Dit artikel is toegevoegd aan je winkelmand