We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
back

CHASIN' Parka jassen

Hoogwaardige kwaliteit met ultiem comfort is waar de CHASIN’ parka jassen collectie voor staat.

CHASIN’ Parka jassen collectie

Ieder seizoen brengt CHASIN’ een range van verschillende parka jassen om je te beschermen tegen de strenge winter tijden. De parka is je beste vriend wanneer de temperaturen dalen. Je kan een parka jas herkennen aan de grote capuchon, het half lange model en grote zakken.

De parka jassen van CHASIN’ zijn bovendien seizoen proof. Dit betekent dat CHASIN’ jassen voor zowel de winter als zomertijden maakt. De parka winterjassen zijn doorgevoerd en dikker van materiaal, zodat je ten alle tijden warm blijft. De zomer parka jassen zijn dun van materiaal en zijn ideaal te dragen tijdens het regen seizoen of als fashion statement.

CHASIN’ gebruikt alleen de beste en meest hoogwaardige kwaliteiten in de CHASIN’ jassen collectie. Zo zijn de parka jassen extra gevoerd, zijn ze water afstotend en zijn de pasvormen optimaal voor maximaal comfort. De zomer variant ademt waardoor hij zelfs goed te dragen is tijdens de zomer tijden.

De CHASIN’ parka jassen collectie krijgt ieder seizoen een seasonal update, waarbij de kleuren van het seizoen sterk terug komen. Daarnaast zijn de vertrouwde kleuren als zwart, army green en grijs ook altijd terug te vinden zijn. Hierdoor sluiten de parka jassen naadloos aan in de volledige jassen collectie van CHASIN’.

Shop de CHASIN’ jassen collectie online.

Dit artikel is toegevoegd aan je winkelmand