We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
back

CHASIN’ heren logo carriers

Een logo carrier is slechts een van die dingen die je niet je garderobe mag missen. Logo carriers schreeuwen uit dat je stijlvol bent. Ze zijn gemakkelijk te combineren met een mooie spijkerbroek en je hebt een toffe combinatie te pakken. Draag daaronder een paar coole sneakers en je bent klaar om de streets te rocken.

CHASIN’ logo carrier tops

Onze CHASIN’ logo carrier collectie bevat sterke tops met een aantal toffe variaties met onze merknaam. Het zijn niet altijd alleen maar logo’s. We verleggen graag onze grenzen. Daarom hebben we veel aandacht besteed aan het ontwerp, wat resulteert in een divers aanbod aan stijlen. Wat dacht je van foto’s met ons merklogo? Ook hebben we een aantal tops ontworpen waarin we ons logo hebben ingekort en in verschillende stijlen en vormen hebben toegevoegd. We hebben zelfs enkele logo carriers gemaakt van een mesh structuur, om echt goed op te vallen. De tees in onze geselecteerde logo carrier collectie hebben ook een breed kleurpalet. Beschikbare kleuren zijn onder anderen rood, army, wit, lichtblauw, geel, etc. We hebben hier en daar zelfs enkele colour blocks toegevoegd! Style guaranteed!

Koop CHASIN’ logo carriers online

Heb jij jouw favoriete logo carrier uit de CHASIN’ collectie gevonden? Deze bestel je online, veilig en gemakkelijk in de officiële CHASIN’ webshop. Spaar punten als CHASIN’ member en blijf daarmee ook op de hoogte van al onze acties. Je kunt je bestelling gratis afhalen met Click & Collect in een winkel bij jou in de buurt. Check hiervoor de Store Locator. Of, laat je pakketje thuis bezorgen en ontvang je bestelling met een dag bij jou in de brievenbus, zodat je jouw favoriete kleding zo snel mogelijk kan dragen!

Dit artikel is toegevoegd aan je winkelmand