We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
back

CHASIN’ HENDRX jeans voor heren

De CHASIN’ HENDRX-jeans is een van de vele fits welke gecreëerd zijn over de jaren heen. De HENDRX is onze regular straight fit jeans voor mannen die op zoek zijn naar ultiem comfort. De fit is zeer comfortabel door een wat bredere vorm van de waist en de recht aflopende pijpen. Door het gebruik van de beste denimmaterialen en toegevoegde stretch, brengt het de HENDRX jeansfit naar een heel ander niveau.

CHASIN' HENDRX jeans collectie

De CHASIN’ HENDRX-pasvorm is een geweldige partner voor elke gelegenheid, waardoor je die authentieke jeans look en feel krijgt. Een jeansfit die aan al je behoeften voldoet! Het zorgt voor maximaal comfort, ondersteund door de juiste hoeveelheid stretch. De HENDRX blinkt uit in nieuwe, uitgewerkte wassingen: van licht- tot donkerblauwe jeans.

Ook aan de details besteden wij veel aandacht. Unieke details zijn de goed verwerkte marble wassingen. Of wat dacht je van unieke lichte fadings of een zware stone wassing. Elke HENDRX jeans is ook afgewerkt met de typische CHASIN’ branding, zoals de 3-piece Lotus backpockets. We proberen altijd buiten onze comfortzone te werken. Daarom is deze fit gecreëerd in veel verschillende stijlen, bijvoorbeeld een coole vintage stijl, opnieuw gevormd in een moderne nieuwe look!

Koop de CHASIN’ HENDRX jeans online

Heb jij jouw favoriete HENDRX jeans uit de CHASIN’ collectie gevonden? Deze bestel je online, veilig en gemakkelijk in de officiële CHASIN’ webshop. Spaar punten als CHASIN’ member en blijf daarmee ook op de hoogte van al onze acties. Je kunt je bestelling gratis afhalen met Click & Collect in een winkel bij jou in de buurt. Check hiervoor de Store Locator. Of, laat je pakketje thuis bezorgen en ontvang je bestelling met een dag bij jou in de brievenbus, zodat je jouw favoriete kleding zo snel mogelijk kan dragen!

Dit artikel is toegevoegd aan je winkelmand